Wednesday , 14 April 2021
Blic Vijesti
Home » Gordana Knezevic

Gordana Knezevic

BEŠĆUTNOST NJIHOVE “SUĆUTI” …

….treba znati, treba moći i treba osjetiti dušu…prečesto iza blistavog osmijeha ocrtava se ruina, ruina duše, ostane tek nacereno lice zloće. Zloća je danas primarna neljudska osobina onih koji sebe smatraju ljudima. Vrijeme je da ih ogulite, skenirate, pogledajte njihova djela, poslušate šta govore i kako govore i neka vas ne zavara osmijeh, zapravo zgrčena namještena grimasa. Cinično, podrugljivo lice ... Read More »

Ja im nisam vjerovala

Gordana Knezevic-Jelovac Message Danas je najveća grješka vjerovati politici i političarima. Vjerojatno ste si to i sami toliko puta govorili i još više puta zaključili sami, ipak i dalje želite vjerovati da je upravo kap ,upravo ta izdvojena drugačija od onih koji je slijede i koje je slijedila i ona. Ako pokušate zadržati kapljicu osušiti će se na dlanu, a ... Read More »

Nocas sam zaboravila sanjati

Aug 23, 2013 Gordana Knezevic Odavno sam prestala pitati i tražiti razloge nečijih postupaka. Ako sam nekome željela dobro iz punog srca iz najčišćih osjećaja, činila da život pokuša biti lakši i blaži, željeti da shvate ono do čega nečije godine još uvijek ne mogu doprijeti, i zapravo danas shvaćam da sam radila ono što bih nekome drugom savjetovala ne ... Read More »