Thursday , 21 March 2019
Blic Vijesti
Home » 2018 » April » 10

Daily Archives: April 10, 2018

PAČENICA

Nermana BEGAGIC Čekam u blizini njih dvije da Natalija završi i da se okrene meni. Ali, i kada se to desi, žena koja je bila sa njom, nastavlja da priča, mene ne gleda kao da ne postojim. Nastavlja da stoji na metar  od nas u vodi, dok mi Natalija mlazom iz šmrka umiva koljena, ona joj bez prestanka nešto govori. ... Read More »

Htrvatska politika i Rusija

Foto:  РИА Новости / Алексей Дружинин „Ako se prema nekome postavljate kao prema protivniku, on će se uskoro tako početi i ponašati“, kazala je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović u Sofiji za službenog posjeta Bugarskoj, ne poimajući koliko se ta tvrdnja zapravo odnosi na njezino i vanjskopolitičko ponašanje premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića. Na američki mig i pod ... Read More »

   Školom u glavu

Piše : Jusuf Trbić     “ Naprijed u Srednji vijek”, uskliknu gospodar svega u tamnom vilajetu, i uputi svoje podanike naopako u budućnost koja je ostala davno iza nas. Od iduće jeseni neće samo djeca u osnovnim školama učiti vjeronauku, učiće je i srednjoškolci, htjeli to ili ne. Pa ćemo nastaviti da gradimo našu vjersku državu, mada je svijet ... Read More »